Σχετικά με εμάςΕκτιμάμε τα θεμέλια

Image

Καλωσορίσατε στην Operis Constructions, μια κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Μύκονο, Ελλάδα. Ειδικευόμαστε σε μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ανακαινίσεων, συντήρησης και τοποθέτησης κουφωμάτων. Η εταιρεία μας είναι αφοσιωμένη στη διατήρηση και την προώθηση του κυκλαδικού αρχιτεκτονικού στυλ που είναι τόσο μοναδικό σε αυτήν την περιοχή.

Στην Operis Constructions, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Συνεργαζόμαστε στενά με κάθε πελάτη για να κατανοήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις του και στη συνέχεια να αναπτύξουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε αυτές τις ανάγκες. Η ομάδα έμπειρων επαγγελματιών μας δεσμεύεται να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε έργο, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι.

Κατανοούμε ότι τα κατασκευαστικά έργα μπορεί να είναι αγχωτικά, γι' αυτό προσπαθούμε να κάνουμε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ομαλή και χωρίς άγχος. Από την αρχική διαβούλευση μέχρι την τελική διεκπεραίωση, είμαστε εκεί σε κάθε βήμα για να διασφαλίσουμε ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί με ικανοποίηση.

Είτε θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να εγκαταστήσετε νέα κουφώματα ή να χτίσετε μια ολοκαίνουργια κατασκευή, η Operis Constructions είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και να συζητήσετε το έργο σας με την ομάδα των ειδικών μας.

  • Οικοδομικές Λύσεις
  • Επαγγελματική Προσέγγιση
  • Χτίζουμε Συνεργασίες
  • Καθοδηγούμαστε από Δέσμευση
Άγγελος Γεωργούδης

Άγγελος Γεωργούδης

Εργολάβος
CEO - Ιδρυτής
Ιωάννης Κουλέτσης
Ιωάννης Κουλέτσης
Διαχειριστής Κεφαλαίων
"Συνεπής επαγγελματίας με αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο. Καταφέρνει και παραμένει εντός και προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος. Για κάθε εργασία στο εξοχικό μας δεν χρειάζεται να κοιτάξω αλλού".
Νικόλαος Χρυσοβέργης
Νικόλαος Χρυσοβέργης
Επιχειρηματίας
"Ο κ.Άγγελος είναι εξαιρετικος στη δουλειά του. Είναι 100% επαγγελματίας, κάτι που δύσκολα βρίσκεις σήμερα στη Μύκονο.
Η προσέγγιση του για το έργο ήταν από την αρχή επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη. Οι χρόνοι παράδοσης τηρήθηκαν ακριβώς και το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο από ό,τι μπορούσα να περιμένω.
Και όλα αυτά σε πολύ λογικές τιμές.
Γενικά άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Ήταν τιμή μου και χαρά μου που συνεργαστήκαμε!
Ευχαριστώ πολύ για όλα
Αντωνία Γεωργακοπούλου
Αντωνία Γεωργακοπούλου
Διαχειρίστρια "Costa Ilios"
"Η συνεργασία μας με τον κ.Γεωργούδη ήταν άψογη. Έκανε σωστή αξιολόγηση του πολύ σοβαρού προβλήματος που υπήρχε στην πισίνα μας και μας πρότεινε σωστή λύση. Ανταποκρίθηκε άμεσα αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα και το επείγον της περίπτωσης, η δε αποκατάσταση έγινε εντός του χρονικού πλαισίου που είχαμε θέσει. Ο κ.Γεωργούδης διακρίνεται από ευγένεια και επαγγελματισμό. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία."

ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑΕγγύηση εργασίας

Στην Operis Constructions, στεκόμαστε πίσω από την ποιότητα της κατασκευής μας. Εγγυόμαστε ότι όλα τα κατασκευαστικά μας έργα θα ολοκληρωθούν με τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας και ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και απασχολούμε εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον κλάδο για να διασφαλίσουμε ότι κάθε έργο ολοκληρώνεται στην εντέλεια.

Στην απίθανη περίπτωση που δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά μας, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας και να διορθώσουμε τα πράγματα. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι 100% ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας και ότι αισθάνονται σίγουροι για τη δουλειά που κάνουμε. Με την Operis Constructions, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το έργο σας είναι σε καλά χέρια και ότι θα εργαστούμε ακούραστα για να προσφέρουμε τα αποτελέσματα που περιμένετε και αξίζετε.

0
Έμπειρο Προσωπικό
0
Ανακαινίσεις
0
Βαφές Κτηρίων
0
Εγκαταστάσεις Κουφωμάτων